Bitcoin sin kode er uforanderlig og tåler forsøk på å få den over til proof-of-stake

Del denne artikkelen

Beregnet lesetid: 1 minutter

Forfatter: Marty Bent | Utgitt: 29/03/22 | Original: Issue #1186: They’re trying to «change the code» again


Greenpeace og Ripple medgründer angriper Bitcoin sin PoW-algoritme

De ønsker å “endre koden” slik at bitcoin går over fra proof-of-work til proof-of-stake fordi det er mer “klimavennlig”. Uansett hva faen det betyr.

Det er utrolig at denne koalisjonen av intellektuelt late hysterikere bruker millioner av dollar på en annonsekampanje for å “endre koden” (en forferdelig feilallokering av kapital som vil føre til mange feilallokerte energiressurser) når alt de trenger å gjøre er ganske enkelt å utføre en fork av favorittimplementeringen deres, endre koden slik de finner passende, og overbevis folk om å laste ned og bruke den. Ingen hindrer Chris Larsen i å endre koden. Han kan gjøre det hvis han vil. Men jeg er veldig sikker på at han ikke har de faktiske mentale evnene til å gjøre det.

Det store problemet med denne “endre koden”-kampanjen kommer til å være å få folk til å faktisk kjøre den endrede koden med en svakere og ganske sentralisert konsensusmekanisme. Det kommer definitivt ikke til å skje. Denne kampanjen fungerer ikke som noe mer enn en uutdannet svertekampanje lansert av hysteriske ildsjeler som ikke har produsert noe av verdi for menneskeheten, men som er dødsinnet på å sette mennesker tilbake via useriøs energipolitikk som gjør oss alle verre stilt.

               Reklame                                                             

Vær på utkikk etter “endre koden”-kampanjen i de kommende månedene, og sørg for å le av hvor hardt det slår tilbake. Deres manglende evne til å få folk til å laste ned den endrede koden vil fremheve hvor motstandsdyktig Bitcoin er overfor sosiale angrep som dette.

Dette er et gjesteinnlegg skrevet av Marty Bent. Uttrykte meninger er helt deres egne og reflekterer ikke nødvendigvis meningene til Bitcoinplassen.