Hvorfor Bitcoinere bør være mer toxic

Del denne artikkelen

Beregnet lesetid: 8 minutter

Forfatter: Robben4days | Utgitt: 21/07/22 | Original: Why Bitcoiners Should Be More Toxic


Bitcoin er de sterkeste pengene, og de vekker sterke følelser.

Bitcoin er den mest transformative og viktigste teknologien på veldig lang tid. De som tar til orde for kraften til Bitcoin, mens de samtidig advarer med en sterk stemme om farene ved altcoins, kalles ofte «toxic». Jeg er her for å argumentere for at denne sterke stemmen burde være enda sterkere. Min teori er at vi, Bitcoin-maksimistene, burde bli enda mer toxic. La oss utforske et par grunner til hvorfor.

Bitcoin er bare såpass bra

Bitcoin er svært antiskjørt.

               Reklame                                                             

Dette betyr at jo mer den blir angrepet, desto kraftigere og sterkere blir den. Det er et oransje farget sort hull som vil absorbere verdien av alt i denne verdenen. Det kommer til å bli en fullstendig økonomisk forandring, og det trengs sårt!

Det er fornuftig å snakke om andre ting i finansverdenen som kan hjelpe bitcoin å vokse raskere. Men det meste av det som diskuteres på den ikke-maxi, eller «krypto»-siden av midtgangen, er parasittiske ordninger som prøver å tjene på bitcoin sin suksess. Disse svindelene  —  dødsdømte prosjekter som prøver å stjele de hardt opptjente pengene til suckers  —  bremser fremdriften til bitcoin.

De kan ikke stoppe bitcoin, ingenting kan på dette tidspunktet, men de kan bremse adopsjonen og forlenge prosessen med å hyperbitcoinisere verden. Svindlene er en distraksjon, ikke et direkte angrep. Direkte angrep, som allerede nevnt, gjør bitcoin sterkere, mens distraksjoner bremser tempoet på styrken.

Bitcoin er det beste økonomiske grunnlaget menneskeheten noensinne har hatt. Inntil denne meldingen blir omfavnet av hele jorden i den grad at hele verdensøkonomien har blitt plassert på toppen av bitcoin, må vi gjenta meldingen med sterk overbevisning. Og de som prøver å distrahere fra det med svindel og feilinformasjon må tilbakevises, på en så toxic måte som mulig. Å være toxic er ikke dårlig i seg selv, så lenge man er toxic mot løgner og svindel, og forsvarer en fantastisk ting  —  bitcoin.

               Reklame               
                                              

Bevegelse skaper følelser, og følelser skaper bevegelse

For å få noe til å spre seg ekstremt raskt, trenger du ekstremt mye engasjement. Du vil røre i kjelen. Du vil at følelsene skal boble opp helt perfekt, blandingen av hat mot svindel skal bli perfekt, blandingen skal være optimal for det tiltenkte formålet. Den oransje, maksimalistiske krigen for brutal ærlighet må blandes sammen med den dype filosofien bak ideen om Bitcoin.

Du trenger en volatil, men produktiv harmoni!

Det er en balanse vi må finne her. Toxic er bra, men det er åpenbart en øvre grense.

Tittelen på denne artikkelen er ikke «Hvorfor bitcoinere bør være så toxic som mulig». Men etter min mening er ikke det optimale punktet for toxic nådd ennå.

Bitcoin handler om langsiktighet. På kort sikt har den ikke reklamen og skinner ikke like sterkt som alle rug-pull-prosjektene, som tenner fyrverkeri til venstre og høyre for å tiltrekke seg suckers som blir svindlet. Å være toxic er en nødvendig motgift til dette. Vi bør angripe svindlerne hardt, avsløre dem for å være så elendige og svikefulle som de virkelig er.

               Reklame               

                                              

Et av stedene hvor folk er toxic, er Twitter. Det pågår en krig der borte. Det var ikke bitcoin-maksimistene som startet dette, men det vil være maksimalistene som avslutter det. Slutten på å være toxic vil komme når bitcoin har spist opp markedsverdiene til gull, obligasjoner og boblene som finnes i aksjer og eiendom. Målet er å gjøre denne veien kortere, og et sterkt engasjement for å avsløre dårlige aktører og svindel er et vesentlig verktøy for å oppnå dette.

Mange eksempler, fra startups som klarte å vokse seg store, idrettslag, musikkartister eller religiøse bevegelser viser: Følelser betyr virkelig noe når det kommer til å akselerere bruken av en metode eller trossystem. Bitcoin inneholder et trossystem. Det er et selvhåndhevende trossystem, drevet og støttet av hashrate. Vi kan styrke den ytterligere og raskere med vill entusiasme for denne vakre tingen som kommer til å redde rumpa våres i årene som kommer!

               Reklame                                                             

Ordet «ekstremisme» snakkes ofte med en negativ klang. Og faktisk, mange former for ekstremisme er dårlige. Men det finnes gode typer også. Folk i den vestlige verden er elektrisitetsekstremister. Vi bruker strøm hele tiden, og det er en enorm forbedring av menneskelivet, både i handel og fritid.

Vi er ekstremister om å bruke verktøy og maskiner for å erstatte hardt menneskelig arbeid, og vi bør oppmuntre så mange som mulig til å bli så ekstreme som mulig når det gjelder å fikse pengene være. De sjenerte må bli modige.

De som fyrer ilden av bitcoin-entusiasme, de sanne toxic bitcoin-maksimistene, kan betraktes som en ledergruppe. De suser fremover, bærer det edle ansvaret på sine skuldre for å rydde en vei for de mer sjenerte, mer usikre folkene som følger etter. Sannheten forblir sannheten, og bitcoin forblir drevet av hashrate, og lærer oss prinsippene om «ikke stol på – verifiser».

Bitcoin sin fremvekst til dominans over all finans er uunngåelig, og vår jobb som deltakere i denne revolusjonen er å få denne fremveksten til å skje raskere. Det er bedre at en god ting kommer før, istedenfor enn senere. Den toxic maksimalistiske ledergruppen, som forsterker de negative følelsene mot altcoin-svindel, og mater de positive følelsene mot bitcoin, er en viktig bidragsyter til denne akselerasjonen.

               Reklame               
                                              

Den opprørende tilstanden til verden

Ideen om å være «aggressiv» eller «uproduktivt toxic» når det gjelder å markedsføre bitcoin, antyder at finansverdenen er ganske grei slik den er nå, og at vi maksimalister, ved aggressivt å fremme en løsning på problemene, avslører vår uvitenhet om dette faktum.

Men: Finansverdenen er ikke ganske grei. Den er ikke det.

Maskiner og fabrikker har blitt bedre i løpet av de siste 20 årene, og papirregnskap og logistikk har blitt erstattet av programvare som er mye mer effektivt. Likevel har prisene på varer gått opp.

Det er ikke greit. Det er det som holder meg våken om natten. Det nåværende finanssystemet er fullt av galskap, en fortvilet galskap som henger over hodet ditt som en mørk sky. Menneskeheten anstrenger seg til det fulle, men i løpet av de siste par tiårene har den monetære bakken under føttene våre blitt mer ustabil, den fanger oss, og hindrer oss i å nå broen til det neste store stadiet av økonomisk fremgang.

               Reklame               
                                              

Det gjør meg sint og faktisk toxic mot dem som møkker til vannet rundt bitcoin. De geniene som ble ansatt til å optimalisere den produktive økonomien, tar heller å stjeler, suger av, vrir og deformerer den til ondskap. Hver bitcoiner kjenner til denne ondskapen når den står foran verdens kameraer. Du vet hvem disse menneskene er, som roser seg av ødeleggelsen og slaveri av den produktive befolkningen.

Toxic er en nær slektning til raseri, og raseri er det fornuftigste svaret på denne ondskapen jeg kan tenke meg. Vær toxic! Stikk fingeren i såret! Hele dette fiat-edderkoppnettet må rives ned så fort som mulig, og ved å presse det hardt, kan vi realistisk forkorte veien til bitcoin, og kanskje forhindre forferdelige katastrofer som en til verdenskrig.

For å bli kvitt den mørke skyen av økonomisk undertrykkelse og kontinuerlige trusler om undergang, ønsker vi at bitcoin skal utvide rekkevidden så raskt som mulig. Vi ønsker at flere mennesker skal eie det, gjøre det til en del av tankene og handlingene deres.

De som er imot sterk bitcoin-maksimalisme prøver å male seg selv som de voksne i rommet. De prøver å være en bro mellom den oransje kraften der ute og det nåværende mainstream-etablissementet. De bruker mer tid på å snakke om makroøkonomiske modeller enn den voldsomme, transformative kraften som er bitcoin selv.

Før 2009 var den modne og fornuftige tilnærmingen å protestere mot printing av mer fiat-penger. Etter 2009 er den modne holdningen nå mye mer kynisk, og faktisk «toxic»: La dem printe ut fiaten til døden, la altcoinene ligge i støvet, kjøp bitcoin og spre budskapet. Spre budskapet, ikke som en engstelig bønn til makthaverne, men med overbevisningen om det uunngåelige som er på maksimalistenes side, og som har gitt oss den moralske plikten til å fremskynde det med energiene til vårt rettferdige raseri!

De som ikke er bitcoin-maksimalister prøver å ta en rute som ser ut til, for den naive tilskueren, å representere den sikre ruten akkurat nå. Men denne ruten vil ikke være der om et par tiår. Bitcoin er ikke bare en annen ting å sette inn i standard «state of world macro affairs»-diskusjonen.

Det vil snart ikke være flere ruter å ta  —  dette er den harde sannheten vi prøver å bore inn i ikke-maksimistenes hode for å redde dem fra å bli revet inn i alle ikke-Bitcoin-ordningene som kollapser.

Bitcoin er faktisk såpass bra

De som kritiserer maxi’er for å være for brutale når det gjelder å fremme og forsvare bitcoin, skjønner ikke hvor sinnsykt bra bitcoin er.

En av setningene som ofte beskrives som toxic er «alt unntatt bitcoin er en svindel». Etter min mening, når den brukes i perioden mellom nå og punktet der bitcoin har spist alle andre finansmarkeder, er denne setningen et dypt faktum.

Folk kaller dette toxic. Jeg sier: Vær mer toxic! La oss ikke kjempe mot denne etiketten. Det er toxic, det er giftig, det er til og med en syre. En virkelighetssyre, i ferd med å oppløse en fiat-virkelighet som menneskeheten trenger sårt å bli kvitt.

Bitcoin er sikkert, og inntil bitcoin har vokst til det punktet hvor den har spist opp alle andre langsiktige eiendeler, er alt annet høyst usikkert. Denne ideen alene gjør deg til en maksimalist. Det er ingen vits i å meditere på noe annet enn bitcoin før BTC-revolusjonen til absolutt verdensdominans er ferdig, og den nye rekkefølgenen av ting kan begynne å utfolde seg på toppen av det nye paradigmet.

Bitcoin kan ikke stoppes, og hvis vi kan skaffe nok oppmerksomhet, kan vi fremskynde hyperbitcoinisering og redde verden fra noen virkelig forferdelige hendelser. C-virus-episoden som allerede har lammet menneskeheten i mer enn 2 år, er bare en bitteliten smak av grusomhetene som kan være i vente for oss, og som kan unngås eller reduseres betydelig, hvis bare vi er villige til å bli mer toxic.

Vi burde være mer toxic, mer oransje, mer maksimalistiske!

Og til de som fortsatt holder fast ved troen på at altcoins er investerbare konkurrenter til bitcoin, siterer jeg et kjent RTS-spill:

“Your feeling of helplessness is your best friend, savage!”

Dette er et gjesteinnlegg skrevet av Robben4days. Uttrykte meninger er helt deres egne og reflekterer ikke nødvendigvis meningene til Bitcoinplassen.