Kjære Bitcoinere

Del denne artikkelen

Beregnet lesetid: 6 minutter

Forfatter: Sama Katharo | Utgitt: 21/11/21 | Original: Dear Bitcoiners


Kjære Bitcoinere,

Jeg har en dyp forbindelse med hver og en av dere. Å falle ned i kaninhullet, og se hva som har gjort dere til Bitcoinere, skaper et sterkt bånd. Jeg beundrer arbeidet dere har gjort med blokkstørrelseskrigen og FUD-knusing til nå, men neste kamp som skal kjempes kan være en indre kamp. Bitcoinere har vunnet, og dere har ingen gyldige grunner til å føle frykt.

Jeg tror det er på tide å innse at all frykt er en illusjon, så du kan slippe den og gå inn i ditt større potensial.

               Reklame                                                             

Jeg vet at mange av dere er fokuserte på de økonomiske aspektene av virkeligheten, og det har åpnet opp for forståelsen av hvor råtten ledelsen på denne planeten er. Jeg gikk inn i denne forståelsen fra en annen retning, lenge før Bitcoin eksisterte, da min virkelighet ble åpnet opp og jeg ble klar over frekvensene som holder verden sammen. Jeg har levd et flerdimensjonalt liv siden den gang, og har viet livet mitt til å forstå både den fysiske og den ikke-fysiske verdenen.

De siste årene har det blitt åpenbart for mange at denne planeten er kontrollert av en dyp stat som handler bak myndighetene. Sentralbanker, WHO, FN, BlackRock, Vanguard og lignende. Gjennom sin innflytelse kontrollerer de den menneskelige befolkningen som de vil, og planene deres spiller ofte ut i deres favør. Jeg vet at jeg ikke trenger å fortelle deg om kontrollerte massemedier og inflasjon, men kanskje du ennå ikke har tenkt på alle måtene de har forsøkt å holde oss syke og avhengige av farmaselskapene deres på. Jeg tror mange av dere er klar over utdanningssvindelen som får oss til å lete utenfor oss selv etter svar, og se opp til autoriteter for veiledning, samtidig som de fraråder uavhengige tanker. Menneskeheten har blitt lurt på så mange måter, så lenge, at vi er alvorlig kompromittert.

De har gjort alt i deres makt for at vi ikke skal oppdage vår egen sanne kraft og reise oss mot dem. Jeg er her for å fortelle deg at Bitcoin er et flott verktøy, men vår sanne kraft skjuler seg inne i oss. Hver og en av oss har en energikropp rundt oss, den kan ikke sees med øynene, men den kan oppleves hvis vi klarer å oppnå fred i sinnet. Inflasjon er tidstyveri, og dette er en stor del av det som stopper oss fra å bli den vi virkelig er. Siden vi er så opptatt av å leve opp til hule samfunnsstandarder, ofrer vi den vi virkelig er. Vi må ta tiden tilbake, tiden til å fjerne alt som er presset på oss siden vi ble født, og avdekke vår opprinnelige gnist.

Som mennesker kan vi få tilgang til et bredt spekter av indre frekvenser, eller bevissthetstilstander. Akkurat som mange av dere har lagt merke til når dere faller ned i kaninhullet, gjør forbedrede kostholds- og treningsvaner oss i stand til å endre til en bedre tilstand av menneskelig opplevelse, og senke vår tidspreferanse.

               Reklame               
                                              

I en mer stabil tilstand, med en sunn kropp, kan vi tenke klarere og er ikke like tilbøyelige til å velge et parti i politiske diskusjoner, fordi vi kan se sakene fra et større perspektiv. Fra et indre perspektiv. Dette ligner på å bytte radiokanal, fordi vi begynner å få tilgang til andre frekvenser gjennom energikroppene våre. Bevissthetsnivåer er som radiostasjoner, og vi er i stand til å endre hvordan vi ser på og samhandler med verden ved å internt stille inn på en annen «radiokanal». Vi kan bevisst bevege oss mellom ulike bevissthetstilstander, og oppleve ulike perspektiver. Dette er en grunnleggende kunnskap som sjamaner, mystikere, de som mediteter og Carl Jung har snakket om i evigheter. Men det har vært holdt skjult og utenfor mainstream-diskusjonen i lang tid.

Den nåværende verdensmakten streber etter å opprettholde en lav frekvens i menneskeheten gjennom frykt, skyld og skam, så vi er lette å lure og kontrollere. I den lavere bevissthet har vi en sterk dualitet, hvor vi blir tvunget til å ta et parti og identifisere oss med tankene våre. Den dype staten vil at vi skal tro at vi er tankene våre (som de kontrollerer), men faktisk er vi bevisstheten som lytter til tankene våre, og når vi innser dette kan vi ta kontroll over hvilke tanker vi velger å lytte til.

I den høyere bevisstheten mister vi behovet for å holde på ting, mennesker og ideer, vi observere bare hvordan ting egentlig er. Når vi tar vare på oss selv, blir vi bevisste på energikroppene våre, vi blir tiltrukket av maten kroppen vår trenger, kroppen veileder oss til nok hvile, og vi begynner å gjenskape hvem vi er med vår intensjon og kreativitet. Kroppene våre er en fantastisk teknologi. Når vi får tilgang til energikroppen vår, kan vi forstå våre fysiske problemer og løse dem.

For å endre frekvensen til denne planeten og finne vår individuelle styrke, må vi se innover og møte vårt personlige mørke. Når vi får tid til å bare være, begynner forsvaret vårt å smelte bort, og demonene vi møter er bare gamle mønstre som prøver å kjempe for deres eksistens og kontroll over oss. Under en fiat-standard ble vi tvunget til å leve uten våre rasjonelle sinn. Vi måtte skape vaner og atferd for å overleve. Men under en Bitcoin-standard er ikke dette lenger nødvendig. Når vi gir slipp på de gamle overlevelsesmønstrene, gjør vi bare det som føles riktig og kan gi verdi til verden ved å bare være oss selv, fordi vi har fantastiske evner og gode intensjoner.

Jeg forstår hvis du ønsker å kjøpe så mange sats du kan, men kanskje du allerede har nok og kan ta en pause? Kanskje er det bare gamle usikkerhetsmønstre som får deg til å ønske mer? Eller hvis du virkelig ikke har nok sats, så tenk på hvordan du kan utforske ditt sanne jeg samtidig som du gir verdi til verden for å bevege deg bort fra å være et offer og jobbe en «fiat-jobb».

               Reklame               

                                              

Jeg forstår hvis du vil stå opp for og forsvare Bitcoin mot enhver mulig fremtidig trussel, og kanskje du bekymrer deg for at det å finne deg selv vil gjøre deg myk? Å løse våre indre konflikter frigjør vårt innestengte potensial og indre styrke. Det gjør også følelsen av rett, galt og rettferdighet enda klarere, så når slike handlinger er nødvendige, kan vi være klare.

Vi har vært i overlevelsesmodus så lenge, mennesker som bitcoinere, og jeg tror det er på tide å begynne å omprioritere. Så lenge vi lever i denne lave frekvensen, er den dype staten i stand til å kontrollere oss. Selv med Bitcoin er kraften deres veldig sterk mens vi vibrerer i offerfrekvensene, og kan hindre oss i å kunne samles og reise oss.

               Reklame                                                             

Hyperbitcoinisering vil ikke bare være en finansiell revolusjon. Det vil endre hvordan vi fungerer som mennesker. Når frykten for sult og død forsvinner fra planeten vår, vil vi utnytte potensialet vårt og jobbe sammen som selvstendige individer for å skape en fantastisk verden. Alle modeller blir bokstavelig talt ødelagte, og jo lenger vi holder på mennesker, ting, selvbilder og verdensbilder, jo lenger vil vi være som boomerne som nekter å gi slipp på gull.

Selvbildet vårt er bare en mental konstruksjon, og vi kan endre det på en hvilken som helst måte vi vil, fordi det er subjektivt og falskt. Hvem du er i dag er det som har tatt deg så langt, men det begrenser hvem du kan være i fremtiden. Vi kan ikke gjøre en forandring uten å forandre oss selv. Dette er tiden for å gi slipp på fiat-tyranniet, både innenfor og utenfor.

Dette er et gjesteinnlegg skrevet av Sama Katharo. Uttrykte meninger er helt deres egne og reflekterer ikke nødvendigvis meningene til Bitcoinplassen.